De bästa onlinespelen med matkoppling till din smartphone

Om du, som jag, älskar allt som har med mat att göra så är det här inlägget en inspirationskälla utan like. Så om du vill ta en paus från att spela kasinospel med Comeon Mobil, så här är några bra förslag på att koppla av med ditt favoritämne – mat! Jag har dammsugit alla ställen jag har hittat som pratar om spel till mobilen som på något sätt är kopplat till mat, och sedan testat mig runt. Det finns mycket gott att hitta där ute, det enda problemet är att man blir så himla hungrig när man väl kommer igång med att spela. Har du några fler tips får du gärna fylla på!

Diner Dash

För dig som gillar Cooking Dash och Wedding Dash – det här är spelet för dig. Det handlar som vanligt om att kunna ta sig an ett serviceyrke, den här gången ska man hjälpa till i Flos lilla diner. Det gäller att tävla mot snabbmatstället som ligger bredvid, och kunna hjälpa sina hungriga kunder att få så bra frukost, lunch och middag som vanligt. Det bästa är att man kan ladda hem spelet helt gratis, även om man kommer behöva betala för alla de middagar som spelet inspirerar till.

Restaurant Dash: Gordon Ramsay

Vem kan motstå chansen att få spela med självaste Gordon Ramsay? Det här är ett spel som hänger ihop med Diner dash här ovanför, men det är såklart istället placerat inuti köket som alla som någon gång har sett Hell’s Kitchen på TV kommer att känna igen. Det gäller att laga mat till de mest kräsna gästerna i världen, och det gäller att göra det under övervakning av Ramsay själv. Även detta spel är gratis att spela!

Cooking Mama Let’s Cook!

Det här är spelet för dig som gillar gammal, hederlig hemmalagad mat. Du får i det här spelet göra allt som har med maten att göra, från att skörda dina grödor till att fiska upp fisken till kvällen, göra mat enligt upp till 30 olika recept och dessutom serverar maten i din egen restaurang. Det är svettigt och ganska stressigt, men man kommer också in i ett lugn när man spelar, som gör att man bara koncentrerar sig på maten och glömmer allt annat.

World Chef

Det här är kanske det mest populära av matspelen, eftersom man kan prova på matlagning från hela världen. Det är fantastiskt roligt att prova på att laga mat från tjugo olika länder, och sedan servera maten till gäster som kommer från hela världen. Ju mer du spelar desto högre upp kommer du att komma i nivån, och desto högre press är det att du ska prestera i absolut toppklass för att imponera på dina gäster.

Good Pizza, Great Pizza

Mitt sista tips är pizza-appen som verkligen förtjänar sitt namn. Det här är ett ganska nytt spel fortfarande, men det är väldigt poppis. Spelet har runt åttio olika karaktärer som alla vill handla pizza på just ditt pizzaställe. Dessutom så har utvecklaren bakom spelet själv jobbat i en pizzeria, så allt känns autentiskt och lite härligt stressigt.

Det gäller här att kunna leverera så många pizzor till så många olika personer som möjligt, och du får såklart själv fixa beställningarna som kommer in. Det här spelet är gratis att hämta hem, och även om det kanske inte är det vackraste i världen när det kommer till grafiken så är det charmigt nog att man glömmer bort allt det där så fort man börjar spela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *